Demirtaş, bu ‘fanboy’a kayıtsız kalmasın

CHP'nin adayı Ekrem Bey, canlı yayında, 6-8 Ekim katliamından hendek terörüne değin bütün PKK saldırılarına sahip çıkmış olan Demirtaş için şöyle dedi:

"Sayın Demirtaş'ı cumhurbaşkanlığı adaylığı döneminde çok yakından takip ettim. Tanışmadık ama keşke tanışsaydık. Ülkenin ihtiyaç duyduğu bir dil ile süreç yönetti. O dile Türkiye'nin de ihtiyacı var. Bunu hep takdir ettim, her yerde söyledim. Hâlâ alkışlıyorum ve keşke o dil siyasi alanda herkesin ağzında olsa. Alkışlıyorum ve tekrardan altını çizerek söylüyorum ki beğendiğimi ifade ediyorum."
Demirtaş, bu hayranını boş çevirmemeli ve imzalı resimlerinden birisini Ekrem Bey'e ulaştırmalı diye naçizane düşünüyorum.
Hayranlık sınırları HDP ile kalmadı elbette, Kandil'den de "bekledikleri ses" geldi. Vodafone Arena ve Güvenpark saldırılarının planlayıcısı PKK yöneticisi Bese Hozat da CHP adayına desteğe şöyle çağırmıştı:
"23 Haziran'da AKP-MHP faşist bloğuna karşı İmamoğlu'nu destekleyeceğiz."
Karşılıklı "alkışlarla yaşıyorum" döngüsü içindeki Kandil-CHP-HDP üçgenine rağmen, yıllardır "megri megri" diye ağlayan CHP kitlesi mutlu, Kandil tarafından desteklenen CHP mutlu ve Demirtaş fanboyu çıkan CHP adayı mutlu...
Kandil'e gönül eğdiren, daha ne yapmaz ama bazı ekleyeceklerim var:
Yıllarca "İstanbul'u betona boğan müteahit zihniyeti" dediler; şimdi tüm kariyeri babasının kurduğu "İmamoğlu İnşaat" ve başkanlığında Beylikdüzü'nü betona boğmaktan ibaret olan aday için çırpınıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 555 Okunma Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.267 Okunma CHP’nin borçları meselesi 22 Nisan 2024 | 1.753 Okunma Hamas bunu neden yaptı? 19 Nisan 2024 | 1.710 Okunma Olmayan jakuzi ve görülmeyen ölümler 17 Nisan 2024 | 438 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar