Beni nasıl beğendiniz?

"Binali Yıldırım soruları istedi" iftirasından gelinen nokta, "Küçükkaya ile otelde başbaşa 46 dakika" ya çıktı.

Soruları Küçükkaya mı verdi, CHP adayı soruları Küçükkaya'ya mı verdi, bilmiyoruz.
Bildiğimiz, ortak yayın öncesi, adayların biriyle, insan içinde bile değil, bir otel odasında gizlice buluşup bir saate yakın kalan birinin 'moderasyonunu beğenmediğimiz"dir.
Küçükkaya, bir otel odasında Binali Yıldırım ile buluşmuş olsa şu anda sadece tefe konmayacak, aynı zamanda kendi kanalından da kovulmasını gerektirecek bir süreç başlayacaktı.
Gazetecilik etiğini ayaklar altına alan Küçükkaya'nın 'alnımızın akıyla' diye bir etiket başlatması ama bu karanlık işe dahil olmak istemeyen izleyicilerinden bile destek alamaması tek ümit verici noktaydı.
'Demokrasi şöleni' olacağı sözü verilen bir canlı yayındı. Halktan gizli, kapalı kapılar ardında iş çevirdikleri ortaya çıktı.
Binali Yıldırım 'gayriahlaki' bulduğunu söylemekle yetindi. Zira bundan fazlasını deseydi, CHP adayı yine mağdur olup ağlayacak bir nokta bulurdu. "Bana çay getireni sürdüler, beni çeken kameramanları kovdular" gibi açıkça yalan söylemekten çekinmeyen bir mitomanı, hâlâ mağdur sanan bir kitlesi var çünkü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Olmayan jakuzi ve görülmeyen ölümler 17 Nisan 2024 | 45 Okunma Sakin güç, derin diplomasi 16 Nisan 2024 | 292 Okunma İran ve İsrail’in ortak menfaatleri 15 Nisan 2024 | 331 Okunma Erdoğan ne yapmadı? 08 Nisan 2024 | 439 Okunma Farkımız bizim 03 Nisan 2024 | 515 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum