31 Mart’ta hatırlarsın

Yerel seçimlerde istediği sonucu alamayacağını anlayan Ekrem İmamoğlu gün geçtikçe kontrolünü kaybetmeye başladı. Buna bir de en yakınındaki isimlerin merkezinde olduğu skandal eklenince...

Yerel seçimlerde istediği sonucu alamayacağını anlayan Ekrem İmamoğlu gün geçtikçe kontrolünü kaybetmeye başladı. Buna bir de en yakınındaki isimlerin merkezinde olduğu skandal eklenince İmamoğlu'nun sinirlerinin bozulduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
İmamoğlu'nun bu sinir bozukluğu, kendisine soru soran bir vatandaşı herkesin önünde azarlamasına neden oldu. Beş yıldır kalp işaretinin her versiyonunu yapan bir siyasetçi olarak takındığı tavır kendisini inkâr manasına geliyordu ancak İmamoğlu bunu umursamadı bile.
Yakın çalışma ekibinin balya balya paralarının açığa saçılması sonrası sessizliğe bürünen İmamoğlu "ajansından" konuşma icazeti alınca oldukça tuhaf el hareketleriyle kendisinin olaylarla bir ilgisi olmadığını açıkladı. Kendisine bu konu hakkında soru soran gazeteciyi azarlayan İmamoğlu, katıldığı canlı yayında tamamen çuvalladı.
2019 seçimleri öncesi bol keseden vaatlerini sıralayan İmamoğlu'na söyledikleri hatırlatılınca "Hatırlamıyorum" cevabını verdi. Üstelik bunu birkaç kez tekrarladı.
Seçimlere...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir imha kampı olarak Gazze 26 Nisan 2024 | 1.328 Okunma Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 604 Okunma Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.268 Okunma CHP’nin borçları meselesi 22 Nisan 2024 | 1.757 Okunma Hamas bunu neden yaptı? 19 Nisan 2024 | 1.712 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar