TOKİ'yi de beğenmediler!

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç'in bugünkü (21.09.2022)''TOKİ'yi de beğenmediler!'' başlıklı yazısı.

Başvuru sayısı 4 milyona ulaşmış. Önceki gün haberi şu minvalde yorumluyordu 'Civciv'; "Milyonlar başvurmuş. Demek ki insanların evi yok, eve ihtiyaç ne kadar çokmuş!"Ha, yani vatandaş çok iyi ödeme şartlarıyla ev sahibi olma fırsatını değerlendirmek istemiş olamaz?!..

Hadi onların işi o... Civciv ile Vakvak ekonomimizin nasıl battığımızı her sabah yeni bir felaket senaryosuyla anlatmak zorunda.

Muhalefet ise şaşkın. Ne diyeceklerini bilemediler.

Bay Kemal; "Defalarca ısıtılıp ısıtılıp insanımızın önüne konmuş bir proje. Yıllardır aynı hikaye. Erdoğan, biliyorum seçim öncesi para toplamak için yapıyorsun bunu" dedi.

Ne ısıtıyorsun, neyi pişirmesi?.. Yahu yapılmışı var. TOKİ şu ana kadar 1 milyon 170 konut yapmış teslim etmiş.

"Seçim öncesi para toplama" iddiası da var Bay Kemal'in. ( Seçimlere kadar ne kadarını tahsil ederlerdi bilemem ama 250 bin değil de 2,5 milyon konut projesi olsaydı 10 kat daha fazla para toplarlardı!)

Şaşkın ördek gibi ne yapacaklarını bilemedikleri için 'taksitler çok yükselecek' demeye başladılar.

O da yalan. TOKİ projelerinde 2012'den bu yana taksitler memur maaş artışını hiç geçmemiş. Hatta tam tersine taksitler 2019'dan itibaren memur maaş artışının hep altında kalmış. Mesela 2019'da yüzde 19.38 olan memur zammı, eve yüzde 10, 2022'de yüzde 72.64'lük artışa karşılık sadece yüzde 25 olarak yansımış.

Okumazlar ki, bakmazlar ki, zahmet etmezler ki... Gerek de yok ki!..

Muhalefetin tarzı böyle.

Salla gitsin muhalefeti!

YUNAN BİZİ KISKANMIŞ!
Türkiye tüm dünyanın dikkatini çekiyor. Erdoğan kiminle görüşse, ne dese, Batı basını dikkat kesiliyor. Bu, Erdoğan liderliğindeki başarılı aktif dış politikanın sonucu. Türkiye'nin küresel bir vizyonu var.

Türkiye bölgesel güç ve küresel bir aktördür. Bu da başarılı ve güçlü iletişimi gerektirir.

İletişim Başkanlığı işte bu önemli vazifeyi başarıyla ifa ediyor. Türkiye'nin tezlerini, vizyonunu dünyaya anlatmak üzere uluslararası çapta faaliyetlere imza atıyor. İçeride ve dışarıda dezenformasyona karşı mücadele ediyor.

Haber dün gazetemizde de yer aldı;

"Türkiye İletişim Modeli"nin başarısı üzerine Yunanistan harekete geçti. Yunan Real News gazetesinde yayınlanan "Ankara'ya karşı iletişim görev gücü" başlıklı haberde, "Yunanistan'ın 'Türkiye'ye karşı bir duvar' işlevi görecek 'İletişim Başkanlığı' kurma kararı aldığı" ifade edildi."

Budur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 736 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 454 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 952 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar