Kılıçdaroğlu’ndan kurtulmanın reçetesi DSP!..

Daha düne kadar ben size; “Önder Aksakal ile telefonda görüştüm” deseydim, şaşırmazdınız değil mi?.. Niye şaşırasınız ki?.. Zira yakın zamana kadar (ben de dahil olmak üzere) DSP Genel...

Daha düne kadar ben size; “Önder Aksakal ile telefonda görüştüm” deseydim, şaşırmazdınız değil mi?.. 

Niye şaşırasınız ki?.. Zira yakın zamana kadar (ben de dahil olmak üzere) DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ı tanıyor muyduk? 

Tabii ki yok öyle bi’şey. Önder Aksakal ile görüşmedim, tanımam etmem kendisini. Sadece bi’şey denedim!.. İtiraf edin ama birçoğunuz DSP Genel Başkanı’nı hâlâ tanımıyorsunuz değil mi? 

Ecevit’ten sonra benim en iyi hatırladığım DSP Genel Başkanı Zeki Sezer’di. Hani şu Ahmet Özhan’a benzeyen vardı ya. Televizyonda gördüğümde her an ‘Aaah, Tûti-i mu’cize-gûyem ne desem lâf değil..,” diyecek gibi dururdu!.. 

Sonra Masum Türker geldi. Ne yaptığını hatırlamıyorum. 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde çakılmıştı. (Sıfır virgül bilmem kaç oy almıştı!) 

Ardından Önder Aksakal Genel Başkan oldu. 24 Haziran seçimlerine katılmadılar, tamamen unutmuştuk DSP’yi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 736 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 453 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 952 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar