Kılıçdaroğlu bizimle dalga geçii!..

Tamamen kendisine ait cümlelerdir. Noktasına virgülüne dokunmadan birebir aktarıyoruz. (Not; Altındaki yorumlar birebir bize ait!..) Kılıçdaroğlu; “İyi de kim sana cumhurbaşkanı diyor. Zorla sana cumhurbaşkanı...

Tamamen kendisine ait cümlelerdir. Noktasına virgülüne dokunmadan birebir aktarıyoruz. (Not; Altındaki yorumlar birebir bize ait!..)

Kılıçdaroğlu; “İyi de kim sana cumhurbaşkanı diyor. Zorla sana cumhurbaşkanı diyorlar…”

Valla ben şahidim, etrafta birçok kişi “Cumhurbaşkanı” diyor kendisine. Sordum, “Zorla mı cumhurbaşkanı dedirtiyorlar” diye. Hepsi, “Hayır” diyor, kimse zorlamıyormuş, kendiliğinden diyorlarmış. O bi’şey değil, yurtdışına çıktık, bakalım Erdoğan’a ne diyecekler diye merak ettim. İnan hepsi “sayın cumhurbaşkanı” diyor. Düşün yani, onlar bile farkına varmışlar!.. Nasıl zorladılarsa artık?!..

***

Kılıçdaroğlu: “Sen o koltuğa meşru bir seçimle mi geldin?.. Meşru bir seçimle gelmedin. O koltuğa nasıl geldin? Şartları kendi lehine dönüştürerek geldin.”

Gelmişse gelmiştir. Gelmemişse gelmemiştir. Peki nasıl gelmiştir?.. Seçime girmiş koltuğa gelmiştir. Seçime girmeseydi ve şartları lehine dönüştürmeseydi gelemezdi. CHP şartları lehine dönüştüremediği için gelemedi koltuğa?!.. Hem Hacı Muharrem kazansaydı, seçim meşru olacaktı!..

***

Kılıçdaroğlu: “Bir sanatçıyla nasıl konuşulacağının haddini bileceksin!“

Cumhurbaşkanıyla birlikte sınırdaki Mehmetçiklere moral vermeye giden sanatçılara, “Rezil adamlar” diyen sen değil miydin? Nasıl konuşulacağının haddini bilmek ha?!

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 736 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 453 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 952 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar