İngiliz'e de “İstanbul senin” demişse?!..

Hani biz de alışmaya çalışıyoruz ama olmuyor... Bu kadar da sık tornistan yapılmaz ki!.. Bir defacık olsun yerinizde durun yahu. Bir lafınız da doğru çıksın. Aradan günler geçmiş; 'Elbette haberim...

Hani biz de alışmaya çalışıyoruz ama olmuyor... Bu kadar da sık tornistan yapılmaz ki!.. Bir defacık olsun yerinizde durun yahu. Bir lafınız da doğru çıksın.

Aradan günler geçmiş; 'Elbette haberim vardı. Ekrem Bey önemli karar verirken Genel Başkan'a bilgi verir' diyor Kılıçdaroğlu...?

Yeni mi aklına geldi? Neden şimdi söylüyorsun?.. O kadar CHP'li vekil ve dahi yandaşlarını ters köşeye yatırdınız.

Yahu insan Seyit Torun'a da mı haber vermez?.. 'Yerel Yönetimler'den Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı. 'İngiliz-Balıkçı-Kalkan falan yok' dedi. Hakikaten haberi mi yoktu?.. Bi'şey mi denedi?.. Kandırıldı mı?.. Yoksa İmamoğlu ile irtibat kurması yasak mı?..

Kılıçdaroğlu; 'İmamoğlu gidip dozerin başında mı duracaktı?' demiş. (Dozer yoktu ki başında dursun. N'apsın, o da balık yemeğe gitti zahir!..)

Gerçi böyle şeyler CHP için çok anormal değil...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 326 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 732 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.096 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 448 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 951 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar