İBB, terörle iltisaklı, CHP'nin “Nas”ı..!

Efendim İBB'ye terörle iltisaklı kişiler işe alınmış... Niye şaşırıyorsunuz ki, anlamıyorum... HDP; 'Mansur Yavaş da İmamoğlu da bilecek ki seçilmişse 'HDP oylarıyla' seçilmiştir. Bizi...

Efendim İBB'ye terörle iltisaklı kişiler işe alınmış...

Niye şaşırıyorsunuz ki, anlamıyorum...

HDP; 'Mansur Yavaş da İmamoğlu da bilecek ki seçilmişse 'HDP oylarıyla' seçilmiştir. Bizi yok sayamazlar' diyerek CHP'yi uyarmadı mı?..

'Demirtaş'ın siyaset çizgisini beğeniyorum' diyen İmamoğlu değil miydi?.. Diyarbakır'a kadar gidip kayyım atamalarına bizzat yerinde üzülmedi mi?.. 'Kayyum atanması gaflet ve delalettir' demedi mi?..

Diyarbakır, Mardin ve Van'daki kayyım atamalarına 'darbe dönemi uygulama' diyerek HDP/PKK'ya sahip çıkmadı mı Kılıçdaroğlu?.. 'YPG terör örgütü değildir', 'YPG bize mi saldıracak?' demedi mi?!..

CHP, tezkereye hayır diyerek HDP/PKK'nın yanında yer almadı mı?.. Evet diyenleri ihanetle suçlayan Kılıçdaroğlu değil miydi?..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 736 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 454 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 952 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar