Genel Merkez'de “3 Ö'yü” dinleyen köstebek!..

Salih Tuna'nın 'Genel Merkez'de böcek!' yazısından sonra tedbirleri artırmışlardı. Haftalık rutin böcek taraması yapılıyordu. Çok dikkatliydiler. Öyle ki, arama yapılmayan odada 'işaret diliyle'...

Salih Tuna'nın 'Genel Merkez'de böcek!' yazısından sonra tedbirleri artırmışlardı. Haftalık rutin böcek taraması yapılıyordu.

Çok dikkatliydiler. Öyle ki, arama yapılmayan odada 'işaret diliyle' konuşuyorlardı. En iyi işaret dilini kullanan da Özgür Özel'di. Mimikleriyle bakışlarıyla kanun teklifini detaylarıyla anlatabilecek kadar ilerlemişti.

Ama unuttukları bi'şey vardı. Köstebek!..

Sürekli böcek arayan Genel Merkez, köstebeği göremedi.

İşte o köstebeğin arkadaşı benim bir arkadaşımın kayınbiraderine anlatmış.

CHP içinde büyük bir kavga varmış. Haberi kodlayarak vermiş. 'Üç 'Ö' konuşurken duydum' demiş köstebek. Ö.Ö.Ö'nün, Özel, Öztrak, Özkoç olduğu tahmin ediliyor. Ama haberin gizli kalması için sıralamasını vermemiş. Yani hangi 'Ö' kim, söylememiş!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 735 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 452 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 951 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar