Fondaş medya lağımı patladı!

Çok pis yakalandı 'Fondaş Medya'. (Bu isim de çok yakıştı. Bulanın ağzına sağlık.) Hoş biz yılardır söyledik durduk. Biz söyleyince de, 'yine mi dış minnaklar' diyorlardı. Güya maytap...

Çok pis yakalandı 'Fondaş Medya'. (Bu isim de çok yakıştı. Bulanın ağzına sağlık.)

Hoş biz yılardır söyledik durduk. Biz söyleyince de, 'yine mi dış minnaklar' diyorlardı. Güya maytap geçiyorlardı çapsız zırtapozlar.

'Bunlar satılıktır. Bunlar halk düşmanıdır. Bunlarda ihanet-hıyanet gırla. Bunların vatanla milletle bayrakla işleri olmaz. Beka sorunları yoktur.' dediğimizde niye bize çemkirdiniz?

'Ötekileştirmeyin' dedikleriniz zaten ötekiydi!

Çok derin analize muhtaç bir durum yok ortada. Bildiğin casus bunlar.

'Mevzu bahis Erdoğan'dan kurtulmaksa, vatan teferruattır' kafasını yaşayan gazeteciler var demiştim yıllar önce. 'Amerikan oğlanları', 'müstemleke çocukları' demiştim. Haksız mıymışım?..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 736 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 454 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 952 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar