Cumhuriyet kadınlarına da mı saygınız yok lan?!

CHP il ilçe kongrelerinde tekme tokat kavga, çift dalma, hakaret, küfür..vs, “vak’ayı adiye”dir. Bu yüzden fazlaca haber değeri yoktur. Olayda yaralanan ya da orijinal bir küfür olmadıkça tek satır haber...

CHP il ilçe kongrelerinde tekme tokat kavga, çift dalma, hakaret, küfür..vs, “vak’ayı adiye”dir.

Bu yüzden fazlaca haber değeri yoktur. Olayda yaralanan ya da orijinal bir küfür olmadıkça tek satır haber olarak geçer.

Mesela son hatırladığımız kavga CHP Bursa-Yıldırım teşkilat toplantısında oldu. Bir meclis üyesi, partinin il başkanına “namussuz” demişti.

Ardından tekme tokat birbirlerine dalmışlardı. Kim kimi dövdü bilmiyoruz. Görüntülerde belli olmuyordu.

Kılıçdaroğlu ikide bir “kimseyi ötekileştirmeyeceğiz” falan diyor ya. Külliyen yalan. Daha kendi kendilerine tahammülleri yok, seni beni mi kucaklayacaklar?! (Hoş ben kucaklanmayı da sevmiyorum zaten.)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 736 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 453 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 952 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar