CHP’de ‘Tek Ses’ iyidir ama diktatör başkası?!.. 

Demirel de aynısını yapardı… Bir yerlerde konuşurdu, sonra herkes birbirine; ‘Ne dedi şimdi?’ diye sorardı, Bir çoğumuz; ‘İyi bir şey söyledi herhalde?!..’ derdik… Binaenaleyh konuşmuşsa...

Demirel de aynısını yapardı… Bir yerlerde konuşurdu, sonra herkes birbirine; ‘Ne dedi şimdi?’ diye sorardı, Bir çoğumuz; ‘İyi bir şey söyledi herhalde?!..’ derdik… Binaenaleyh konuşmuşsa bir şey anlatmıştır!.. 

Böke de aynı… 

“PYD terör örgütü müdür?” diye sordular kendisine. 

Böke’nin cevabı; “Ne ben, ne arkadaşlarım bir yapının terör örgütü olup olmadığına dair bir değerlendirme yapacak istihbari bilgiye ve kurumsal yapıya sahip değiliz…” (Cümle yanlış biliyoruz, “Ne ben, ne arkadaşlarım”..,.. “Sahibiz…” olacak) 

Yani direkt ‘Bilmiyorum‘ desen olmaz. Nasıl bilmediğini ‘istihbari bilgi, kurumsal yapı, patoloji enstrümanı..vs, ile açıklarsan daha ikna edici oluyor tabii!.. 

Röportaj yapmışlar, Tüzük Kurultayı’nı sormuşlar Böke’ye… (Tüzük Kurultayı öncesinde alternatif tüzükle itiraz eden 48 CHP’li vekilden biri de Böke) 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 735 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 452 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 951 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar