Burada susmak ahlak sorunudur!..

Patlamış lağım borusu gibi. Pislik aktıkça akıyor… CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı ‘taciz-tecavüz’ suçundan tutuklandı.

Patlamış lağım borusu gibi. Pislik aktıkça akıyor…

CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı ‘taciz-tecavüz’ suçundan tutuklandı.

Ardından CHP’li belediyelerde ve teşkilatlarında ardı ardına taciz-tecavüz ihbarları gelmeye başladı… Sultangazi, Avcılar, Ümraniye derken dün Esenler eklendi…

Bitmedi… Öğretmeni taciz ettiği için 2 yıl hapis cezası alan, tahliye olduktan sonra tekrar ilçe başkanlığına seçilen ve 6 yıldır görevine devam eden bir CHP’li yönetici olduğunu öğrendik.

CHP Esenler eski İlçe Başkan Yardımcısı’nın “tacizciler-tecavüzcüler cezalandırılmıyor, taltif ediliyor” iddiası akla geliyor. O da tecavüzcüleri ihbar etmiş bir CHP’li, ama CHP’den kimse dönüp bakmamış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 736 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 454 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 952 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum