Ben de kelliğe çözüm buldum!

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç'in bugünkü (21.05.2022)''Ben de kelliğe çözüm buldum!'' başlıklı yazısı.

Bugün işin kolayına kaçtık. Haber bültenlerinden derledik...

Eskiden yeniye doğru;

CHP'li Kuşadası Belediyesi'ne operasyon düzenledi. İhaleye fesat karıştırma, nitelikli dolandırıcılık ve rüşvetle suçlanan operasyonda, 8 kişi gözaltına alındı.

CHP'li Maltepe Belediye Başkanı ile birlikte 10 kişi 'Yolsuzluk' iddiasıyla gözaltına alındı.

Çanakkale-Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Beldesi'nde hizmet alım ihalesine fesat karıştırdığı iddiasıyla CHP'li Belediye Başkanı Cengiz Balkan ve iki memur gözaltına alındı.

(Toplam 4 milyon 333 bin liralık ihaleye fesat karıştırma)

CHP'li İzmir Buca Belediyesi'nde "ihaleye fesat karıştırma", "zimmet" ve "akaryakıt hırsızlığı" yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 12 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

CHP'li Yalova Belediyesi'ndeki 'dolandırıcılık' soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı, 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CHP'li Ataşehir Belediyesi İhale Komisyonu'nda görevli 5 kişi gözaltına alındı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, "ihaleye fesat karıştırmak" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlamalarıyla 5 Ataşehir Belediyesi çalışanı ve 1 işadamı hakkında gözaltı kararı verdi.

CHP Avcılar eski Belediye Başkanı Handan Toprak ve belediye çalışanlarının bulunduğu 11 kişi 'İhaleye Fesat Karıştırma' ve 'Resmi Belgede Sahtecilik' suçlarından tutuklandı...

Önceki gün;

CHP'li Kadıköy Belediyesi'nde 'rüşvet' operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında 5 ilde 224 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Ve dün;

CHP'li Maltepe Belediyesi'nde üst yönetimde görevli kişilerin de aralarında olduğu 18 kişi hakkında 'rüşvet' aldı iddiasıyla gözaltı kararı verildi.

CHP'li belediyeler hakkındaki PKK/KCK ve FETÖ soruşturmaları ve gözaltılar taraması ayrı bir bölümde.

Şunu söyleyelim ama. CHP'de 'Kadına saldırı, taciz tecavüz' vakalarında son zamanlarda bir düşüş de var...

Peki "hırsızlık, irtikap, ihaleye fesat, rüşvet..vs," hakkında ne diyor Kılıçdaroğlu?

"İktidar olursak, siyasi ahlak kanununu getireceğiz..."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 326 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 732 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.096 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 448 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 951 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar