Marmaray’ı Romalı Perihan yaptı!..

Zamanında Tuncay Özkan Marmaray’ın tarihini anlatmıştı; “Bülent Ecevit yaptı Marmaray’ı. Peki neden yaptı?.. Kentin üzerindeki trafik yoğunluğu daha aşağıya gelsin ve kent bu yoğunluktan...

Zamanında Tuncay Özkan Marmaray’ın tarihini anlatmıştı; 

“Bülent Ecevit yaptı Marmaray’ı. Peki neden yaptı?.. Kentin üzerindeki trafik yoğunluğu daha aşağıya gelsin ve kent bu yoğunluktan kurtulsun diye…” 

Neden yaptığını açıklaması da iyi olmuştu. “Trafik yoğunluğu daha aşağıya gelsin” diye yapmış. Zira biz, araçlar serin serin gölgede gitsin diye Marmaray’ı yapmış olabileceğini zannedebilirdik!.. 

Derken İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur bu iddiaları yalanladı. 

Marmaray’ı Ecevit değil, Demirel yapmış!.. 

Hayda, biz Demirel’in sadece Yerebatan Sarnıcı’nı yaptığını sanıyorduk. (Bizans İmparatoru Justinianus döneminde İstanbul’un su ihtiyacı karşılansın diye yapmıştı ya!..) 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 325 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 730 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.096 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 448 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 951 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar