İttifakta ilçeler bilmecesi sürüyor!

CHP ve İyi Parti arasındaki ittifak görüşmeleri bazı büyük ilçeler nedeniyle bilmeceye döndü. CHP’nin yaptığı son Parti Meclisi toplantısında alınan erteleme kararında, hangi ilçenin İyi...

CHP ve İyi Parti arasındaki ittifak görüşmeleri bazı büyük ilçeler nedeniyle bilmeceye döndü. CHP’nin yaptığı son Parti Meclisi toplantısında alınan erteleme kararında, hangi ilçenin İyi Parti’ye bırakılacağı ve kiminlerin nereden aday olacağında tam bir mutabakat oluşmaması etkili oldu.

CHP ÖZARSLAN’I REDDETTİ

İyi Parti Ankara’da Etimesgut ile İstanbul’da Üsküdar ilçelerini istiyor. Son ittifak görüşmesinde İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın Etimesgut için CHP’ye eski Ankara İl Başkanı Mesut Özarslan’ı önerdi. Ancak CHP Özarslan ismini kabul etmedi.

CHP yönetimi, TOKİ müteahhidi olarak bilinen Özarslan’ın özellikle Etimesgut’a bağlı Eryaman’da yaptığı konutlar nedeniyle tepkiyle karşılanacağını düşünüyor. Öte yandan Özarslan’ın Cezayir’de girdiği müteahhitlik işleri de CHP yönetimi tarafından ‘hassas bir konu’ olarak değerlendiriliyor.

Keçiören için ise İyi Parti’nin herhangi bir ısrarının olmadığı, ancak CHP’nin Keçiören’i İyi Parti’ye bırakmaya daha sıcak baktığı belirtiliyor.

ÜSKÜDAR DÜĞÜMÜ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Gladyo Kraliçesi’ tarih oldu! (2) Akşener’in karakutusu 22 Nisan 2024 | 1.377 Okunma ‘Gladyo Kraliçesi’ tarih oldu (1) 21 Nisan 2024 | 902 Okunma Mihri Belli 30 Mart 2024 | 326 Okunma 68’in ilk şehidi 24 Mart 2024 | 313 Okunma Bir Türk Jakobeni: Talat Paşa 23 Mart 2024 | 1.346 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar