Talan Sofrasında Korku Var...

7 Haziran seçimleri öncesi AKP’nin “telaş” içinde olduğu bir gerçek. CHP’nin ekonomik ağırlıklı seçim bildirgesi AKP’yi oldukça rahatsız etmiş. Giderek...

7 Haziran seçimleri öncesi AKP’nin “telaş” içinde olduğu bir gerçek. CHP’nin ekonomik ağırlıklı seçim bildirgesi AKP’yi oldukça rahatsız etmiş. 
Giderek yoksullaşan bir toplum yaratıldı 12 yıllık süreç içinde... 
Bunun adına “sadaka toplumu” dediğimiz yıllarda AKP hükümetini “canı gönülden”seven, destekleyen, 2010’daki anayasa oylamasında “yetmez ama evet” diyen kimileri, AKP’nin ekonomik alanda, dış ve iç politikada izlediği yolu tehlikeli görüyor ve sert bir dille eleştiriyor. 
Bir ülkeye demokrasi ve özgürlük getirmek için yola çıkan, “Milli Görüş” gömleğini değiştiren parti, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde CHP’yi “Başkanlık Sistemi”tartışmalarına çekip, yeni bir “sandık zaferi” kazanma sevdasının düşlerini kurmuştu bir ay öncesine dek. 
Bu kez evdeki hesap çarşıya uymadı, özellikle CHP önseçim yapıp, kadın adaylarıbirinci sıralara yerleştirip öteki partilere fark atınca, “Yaşanacak Türkiye” sloganıyla AKP’nin tüm hesaplarını bozdu. 
İnsandan yana bir siyaset! 
Sevgi, barış, kardeşlik
Emeğin örgütlü gücü! 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Saray’ın bakanları panik içinde... 
Kemal Kılıçdaroğlu’nu “ucuz seçim kandırmacaları”yla suçlayan siyasal iktidar, oy oranının yüzde 40-41 olduğunu her yaptırdığı kamuoyu araştırmalarından öğreniyor.
Değirmenin suyunu “babasının malı” gibi harcayan, dinsel temelde politika yapan, dış politikası iflas eden bir iktidar sıkılmasın da ne yapsın?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aşklar ve sevinçler... 09 Eylül 2018 | 2.490 Okunma Hoşça kal hüzün... 06 Eylül 2018 | 534 Okunma Bir garip yolcu... 04 Eylül 2018 | 2.351 Okunma Sevda düşleri... 02 Eylül 2018 | 2.434 Okunma Uçarı kaçarı... 01 Eylül 2018 | 110 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar