Çözüm Sürecini Demirtaş mı Zehirledi?..

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıklamaları inandırıcı mı? Hükümet - Ak Saray arasında çözüm sürecine ilişkin hiçbir şey olmamış gibi, birkaç tümceyle olup...

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıklamaları inandırıcı mı? 
Hükümet - Ak Saray arasında çözüm sürecine ilişkin hiçbir şey olmamış gibi, birkaç tümceyle olup biteni geçiştirmek, partisi içinde her şey olağanmış gibi göstermek pek inandırıcı değil. 
Bunu ben değil, AKP milletvekilleri, il, ilçe örgütlerinin yöneticileri söylüyor... 
Aslında hükümet - Ak Saray arasında kıyasıya bir çatışma var bugün... 
Tüm sorun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Ben halkın seçtiği bir Cumhurbaşkanıyım”demesi, kendisinin şimdiden başkanlık koltuğuna oturduğunu sanması, herTanrı’nın günü bir yerlerde konuşması, yansız olmadığını, elini AKP’den çekmediğini açık seçik göstermesi. 
Saray’la hükümet arasındaki “çözüm süreci” krizinin bitmediğini herkes biliyor. 
Bunun üzerini örtmeye çalışan Başbakan Davutoğlu... 
Saray’ın yaptığı açıklamaları görmezden gelemeyiz... 
Erdoğan’ın çözüm sürecine ilişkin yaptığı açıklamalara baktığımızda, AKPseçmeninin MHP’ye kaydığını, bunu gören Erdoğan’ın ipleri eline aldığını, çözüm sürecini elinin tersiyle ittiğini görüyoruz. 
Tüm bunlar olurken Güneydoğu top sesleriyle irkiliyor, “Dağlıca’da neler oluyor”diye kendi kendimize soruyoruz!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aşklar ve sevinçler... 09 Eylül 2018 | 2.490 Okunma Hoşça kal hüzün... 06 Eylül 2018 | 534 Okunma Bir garip yolcu... 04 Eylül 2018 | 2.351 Okunma Sevda düşleri... 02 Eylül 2018 | 2.434 Okunma Uçarı kaçarı... 01 Eylül 2018 | 110 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar