Taşlar yerine oturacak...

Cinsellikte tecrübe önemli. Erkekler ilk denemede çoğu zaman başarısız olurken, kadınlar zevk alamamaktan yakınıyorlar. Olayları zamana bırakın. Cinselliğe alışınca ve tecrübe kazanınca taşlar...

Cinsellikte tecrübe önemli. Erkekler ilk denemede çoğu zaman başarısız olurken, kadınlar zevk alamamaktan yakınıyorlar. Olayları zamana bırakın. Cinselliğe alışınca ve tecrübe kazanınca taşlar yerine oturacak, sorunlar da ortadan kalkacak.

BÖYLE SORU YOK!

Ejderha uyanmıyor 

22 yaşındayım. Karşı cinsle ilişkiye girmek istesem de ejderhayı uyandıramıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP 

Ula ula bak hele! Ejderhanın böylesi ne görülmüş ne duyulmuş şey değerli okurum. Elde ejderha ama öteki alemde hava civa öyle mi? Yalvar yakar olmaz. Önüne en lezzetli yemeği koysan yemeyen çocuğun yalancı memeyi tutturması gibi saplantıysa bu, karşımıza çıkan tabloda mastürbasyon yazıyor. Yoruma göre, ejderhan kuyruğunu mastürbasyona kaptırmış. Burada partner önemli. Zavallı kafes kuşu gibi o da istiyor yiyecekleri ağzına verilsin. Uzatmayın, kız kafesten uçsun, ejderha da kendi yolunu bulsun.

Kızın midesi bulanıyor 

30 yaşındayım, bir partnerim var. İlişkiye giriyoruz, her şey iyi giderken kızın midesi bulanıyor ve kusmaya başlıyor. Ayrılsak daha mı iyi olur?

CEVAP 

Değerli okurum, yorumum evli olup olmadığına bağlı. Diyelim ki bekarsın. İkinci sorum evlenecek misin olacak. O da tamam, partnerin kaç yaşında? Evli mi, bekar mı, dul mu? Bu konularda da engel yoksa, kusan bir partnerden vazgeçmemen niye? Ya yenisini bulamayacaksın ya da en uygunu bu mu diyorsun? Varsayalım ki tedavisi var, elinden tutup kızı uzmana götürecek misin? Her şey olumlu olsa, bu ilişki için kafandaki süre ne? Ayrıca ayrılmamak için seni tutan ne?

Zamanı tutturamıyoruz

27 yaşındayım, 2 yıldır sevgilim var. O ilişki istediğinde ben isteksizim. Ben isteyince sevgilim beni reddediyor. İkimize de uyan zamanı nasıl tutturacağız?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erkeğin korkulu rüyası 21 Temmuz 2017 | 2.777 Okunma Acı kadını zorluyor 20 Temmuz 2017 | 1.889 Okunma Pastadan eşit dilimler... 19 Temmuz 2017 | 766 Okunma Korkuya son verin 18 Temmuz 2017 | 824 Okunma Zevk vermez oluyor... 17 Temmuz 2017 | 2.037 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar