Paylaşılırsa güzel...

Cinsellik yaşanırken her iki taraf da mutlu olmalı. Çünkü eşlerden birinin mutsuzluğu evliliği labirentin içine iter, sorunlar bitmez. Unutmayın, hayatı paylaşmak, isteklere kulak vermek ve fantezileri kullanmak...

Cinsellik yaşanırken her iki taraf da mutlu olmalı. Çünkü eşlerden birinin mutsuzluğu evliliği labirentin içine iter, sorunlar bitmez. Unutmayın, hayatı paylaşmak, isteklere kulak vermek ve fantezileri kullanmak şart.

BÖYLE SORU YOK!

Kadın istemiyor ama...

18 yaşındaki arkadaşım, 42 yaşında, bekar bir kadına aşık oldu. Kadın arkadaşımı istemiyor. Ona nasıl yardım edebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, sen aradan çekil. Ben, arkadaşına anlatayım. 18 yaşındaki gencin aşık olduğu kadının 42 yaşında olduğunu bilmesi için ya o kadının akrabası ya da komşusu olması gerekir. Arkadaşın ona aşık olsa ne yazar, olmasa ne yazar! Çaresiz aşka kapıldığını bildiğine göre, dünyanın ve ülke güzellerinden birine aşık olsaydı, görüntüsüne, havasına derken en azından ruhu kaliteye talim ederdi. Ne yapacak komşu kadını? Aklını yitirmemişse o hava almaya devam edecek, sen de arkadaşına yardımdan vazgeçeceksin.

Nişanlım bana dokunmuyor

24 yaşında kızım. 10 aydır nişanlıyım, 2 ay sonra evleneceğiz. Nişanlım bir kez bile dokunmadı. Ne yapayım?

CEVAP

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erkeğin korkulu rüyası 21 Temmuz 2017 | 2.777 Okunma Acı kadını zorluyor 20 Temmuz 2017 | 1.889 Okunma Pastadan eşit dilimler... 19 Temmuz 2017 | 766 Okunma Korkuya son verin 18 Temmuz 2017 | 824 Okunma Zevk vermez oluyor... 17 Temmuz 2017 | 2.037 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar