Kadının yıkılan düşleri

Erken boşalma yüzünden erkekler üzülüyor ama kadınları da düşünün. Büyük istekle ilişkiye başlayan kadın erken boşalma yüzünden beklediğini bulamıyor, yatakta mutsuz oluyor. Çaresi...

Erken boşalma yüzünden erkekler üzülüyor ama kadınları da düşünün. Büyük istekle ilişkiye başlayan kadın erken boşalma yüzünden beklediğini bulamıyor, yatakta mutsuz oluyor. Çaresi var, tedavi olun, mutluluğunuz bozulmasın.

BÖYLE SORU YOK! 

Daha milli olamadım 

18 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyor, kendimi suçlu hissediyorum. Daha milli olamadım. Ne olur yol gösterin.

CEVAP 

Senin mastürbasyonun denizin dibine batsın emi okurum. Denizin dibinden çıkarıp haftada 3-4 kere gözünün içine bakıp levreğin gevreğini yer gibi yersin!!! O zaman hayallere dalıp yapacağın mastürbasyon için bizden helal olsun tepkisini alırsın. Bu tempoyu bozmaz, kadını, kızı görünce azmazsın. Bu aşamalardan geçmeden milli olayım derken, düş kırıklığından kolay kurtulamazsın. ‘Davul bile dengi dengine çalarmış.’ Sen de trompetini enginden engine çalarsan bu konuda yıllar başına çorap değil, melon şapka örer.

Odaya girince her şey bitiyor 

42 yaşındayım, sertleşme oluyor. Ama kadınla aynı odaya girince her şey bitiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP 

Değerli okurum, bu konu ancak evlilik koşulları oluşunca tedavi edilir. Heyecanların yatışır, beden kadına, onun tenine, kokusuna ve hokus pokusuna alışır, sonuca ulaşılır. Eğer yardıma ihtiyaç duyulursa, konuyla ilgili deneyimli bir uzmana ulaşılır. Gereken ilaç ve öneriler alınır. Umarım tercihin 35’inden yukarı bir kadın olmaz ki iki de çocuk yapmalısınız. Bu söylediklerim bilimsel gerçektir. Bir de mutlaka organ ve bedenle ilgili bir tetkik yapılır yani organın damar sisteminin ölçülmesiyle bir sağlamlık belgesi alınırsa kimsenin başı ağrımaz, içi de yanmaz.

Erken boşalıyorum, mutsuzum

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erkeğin korkulu rüyası 21 Temmuz 2017 | 2.777 Okunma Acı kadını zorluyor 20 Temmuz 2017 | 1.889 Okunma Pastadan eşit dilimler... 19 Temmuz 2017 | 766 Okunma Korkuya son verin 18 Temmuz 2017 | 824 Okunma Zevk vermez oluyor... 17 Temmuz 2017 | 2.037 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar