Kadın rol yapıyor

Bazen kadın ilişkide zorlanıyor ama erkek bunu hissetmiyor. Çünkü orgazm olmamayı kendine dert eden kadın rol yapıyor, eşi de tempoyu değiştirmiyor. Hanımlar, zamana ihtiyacınız var, eşinizi yönlendirin ki zevk...

Bazen kadın ilişkide zorlanıyor ama erkek bunu hissetmiyor. Çünkü orgazm olmamayı kendine dert eden kadın rol yapıyor, eşi de tempoyu değiştirmiyor. Hanımlar, zamana ihtiyacınız var, eşinizi yönlendirin ki zevk almanız kolaylaşsın.


BÖYLE SORU YOK!


Ufaklık rahat durmuyor 

24 yaşındayım, kız arkadaşım ilişkiye girmek istemiyor. Ufaklık rahat durmayınca geneleve gidiyorum. Kızı nasıl ikna ederim?

CEVAP 

İyi vallahi benim ruhları temiz ama cinselliğe gelince niyetleri kirli okurlarımdan biri olan okurum!!! Ufaklığının gönlü hoş olsun diye zevk uğruna bir hayata, bir fidana balta vurulur mu? Bir yanda gonca gül, kokusu bile yeterken öte yandan olsun da... diyen, yalan dolanla nasıl olursa olsuna niyetlenen okuruma ben yanıt değil, selam bile vermem. Çünkü her şeyin adabı, her adabın da bir mabadı (devamı) vardır. Burada çıngırakla çocuk avutmuyor, bilim ve ahlakı lokum yapıp sizlere afiyetle yiyin diyoruz.

Bu tempoya nasıl yetişirim? 

25 yaşındayım, 1.5 yıldır sevgilim var. Kız arkadaşım çok istekli, her gün birkaç kez ilişkiye girmek istiyor. Bu tempoyla ona nasıl yetişirim?

CEVAP 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erkeğin korkulu rüyası 21 Temmuz 2017 | 2.777 Okunma Acı kadını zorluyor 20 Temmuz 2017 | 1.889 Okunma Pastadan eşit dilimler... 19 Temmuz 2017 | 766 Okunma Korkuya son verin 18 Temmuz 2017 | 824 Okunma Zevk vermez oluyor... 17 Temmuz 2017 | 2.037 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar