Idareli kullanın yeter!

Beyler, büyük cinsel organ hayaline son vermenin zamanı gelmedi mi? Siz istiyorsunuz ama partnerinize sormuyorsunuz. Reddedilince ne olacak diye karalar bağlıyorsunuz. Elinizdekini idareli kullanın, aşırı istek ve beklentilerden uzak durun...

Beyler, büyük cinsel organ hayaline son vermenin zamanı gelmedi mi? Siz istiyorsunuz ama partnerinize sormuyorsunuz. Reddedilince ne olacak diye karalar bağlıyorsunuz. Elinizdekini idareli kullanın, aşırı istek ve beklentilerden uzak durun, abartıya kulağınızı tıkayın.

BÖYLE SORU YOK!

İstek çok, cesaret yok 17 yaşında kızım. Hep ilişkiye girip zevk almak istiyorum. Ama bir türlü cesaret edemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Yasalara göre çocuk, anasına, babasına göre hâlâ bebek olan okurum, beden yapında kemiklerin bile henüz kıkırdak. Düşersen bir kurdun eline seni yer, yutar. Sen ise ilk heyecan “Bundan başkası olmaz” diye aşk kuyusuna düşersin, orada Anya’yı Konya’yı öğrenirsin. Çünkü bu ilişkinin sonu partnerinle ilgilidir. Bana göre, seninle evlenecek değildir. Ya sonrası? Oyun klasik oynanacak, seni sorunlarla baş başa bırakıp gidecektir. Bir de gebe kalırsan, öğrenirsin dünyanın kaç bucak olduğunu.

Orgazm olmak istiyorum

39 yaşında, 2 çocuk annesiyim. Eşim 44 yaşında. Zevk almıyor, mecburen mastürbasyon yapıyorum. Vajinal orgazm olmak istiyorum. Yardım edin.

CEVAP

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erkeğin korkulu rüyası 21 Temmuz 2017 | 2.777 Okunma Acı kadını zorluyor 20 Temmuz 2017 | 1.889 Okunma Pastadan eşit dilimler... 19 Temmuz 2017 | 766 Okunma Korkuya son verin 18 Temmuz 2017 | 824 Okunma Zevk vermez oluyor... 17 Temmuz 2017 | 2.037 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar