Evlilikte huzur kalmıyor

Uzun süre flört eden çift, cinselliği ilk geceye bırakıyor. Çok istekli, arzulu olan çift cinsel ilişkiye girdikten sonra hayal kırıklığına uğruyor. Sonra isteksizlik ve kavgalar evliliğin huzurunu bozuyor....

Uzun süre flört eden çift, cinselliği ilk geceye bırakıyor. Çok istekli, arzulu olan çift cinsel ilişkiye girdikten sonra hayal kırıklığına uğruyor. Sonra isteksizlik ve kavgalar evliliğin huzurunu bozuyor. Anlayışlı, sabırlı olun.

BÖYLE SORU YOK

İstek çok, kalpte stent çok Erken boşalıyorum. Hayat arkadaşımı mutlu edemedim; 15 santim de cabası. Yaş ‘Atı alan Üsküdar’ı geçti misali, kalpte 8 stent var. Aşırı istekliyim. Bir öneride bulunun.

CEVAP 1)

Değerli okurum, erken boşalman tedavi edilir.

2) Hayat arkadaşına soracağım sorular var. O olmadan bu sofraya oturulmaz.

3) 15 santim cabası derken varlığını küçümsemeni hoş görmüyor, seni nankörlükle suçluyorum. Çünkü ölçü ideal.

4) Bugünlerde atlar hep Üsküdar’ı geçiyor, sen neyine modaya uyuyorsun?

5) Kalpte 8 stent varsa damarların kaçı sağlam?

6) Nasıl aşırı istek bu? Havaya girdin, 3 dakikada tetiğe bastın. At şaha kalktı, 2 adım attı, tökezledi yere yattı yani.

Cinsel organım eridi

Sevgilimle 2 aydır birlikteyiz, günde 4-5 kez sevişiyoruz. Kız doymak bilmiyor. 5 kere ilişkiye girsek “6’ncısı neden olmuyor?” diyor. Cinsel organım eridi. Ne olur yardım edin.

CEVAP

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erkeğin korkulu rüyası 21 Temmuz 2017 | 2.777 Okunma Acı kadını zorluyor 20 Temmuz 2017 | 1.889 Okunma Pastadan eşit dilimler... 19 Temmuz 2017 | 766 Okunma Korkuya son verin 18 Temmuz 2017 | 824 Okunma Zevk vermez oluyor... 17 Temmuz 2017 | 2.037 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar