Boyu korkutabilir!

Erkeğin rüyası daha büyük cinsel organ, kadının adeta kâbusu. Çünkü acı bir yandan, eşe bunu söylememek diğer yandan. Eşiniz acı içinde yatakta kıvranırken mutlu olur musunuz? Şu...

Erkeğin rüyası daha büyük cinsel organ, kadının adeta kâbusu. Çünkü acı bir yandan, eşe bunu söylememek diğer yandan. Eşiniz acı içinde yatakta kıvranırken mutlu olur musunuz? Şu büyüklük hayaliyle hemen vedalaşın.

BÖYLE SORU YOK!

Benimki 2 aydır uçmuyor


30 yaşındayım, 7 aylık evliyim. Her akşam seks yapıyorduk ama benimki 2 aydır uçmuyor. Karım başkalarına gider diye korkuyorum.

CEVAP

Hoop hop yavaş ol. Saygısızlığın bu derecesine ben doktor olarak tahammül edemem. Hayatını sana adamış bir kadının tek dünyası seks değildir. İlişki ortak yaşanan, paylaşılan, mahrem olduğu kadar da saygı duyulması gereken bir eylemdir. Vallahi ağzına biber sürerim, 1 hafta yemek yiyemezsin!!! Üstelik sanırım kadınını ve organını da cinsellikten bıktırdın. Biraz tatile çıkmak istedi, hepsi bu kadar. Bu işin azı karar, çoğu zarardır. Ortaklaşa hazırlanmayan yemek de insanı mide fesadına uğratır.

Sevgilim istekli olunca...

36 yaşında kadınım. Sevgilimi öpmek, ilişkiye girmek için çabalarsam ve o isteksizse bu durum beni tahrik ediyor. Ama o istekli olunca olmuyor. Bu normal mi?

CEVAP

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erkeğin korkulu rüyası 21 Temmuz 2017 | 2.777 Okunma Acı kadını zorluyor 20 Temmuz 2017 | 1.889 Okunma Pastadan eşit dilimler... 19 Temmuz 2017 | 766 Okunma Korkuya son verin 18 Temmuz 2017 | 824 Okunma Zevk vermez oluyor... 17 Temmuz 2017 | 2.037 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar