Korkuya son verin

Kadınlar cinsellik konusunda erkeklerden tecrübesiz ve korkak. Aile ve toplum baskısı, anlatılan hikayeler derken işler sarpa sarıyor. Evlenmiş, deneyim yaşamış kadın bile ilişkiden tedirgin oluyor. Hanımlar...

Kadınlar cinsellik konusunda erkeklerden tecrübesiz ve korkak. Aile ve toplum baskısı, anlatılan hikayeler derken işler sarpa sarıyor. Evlenmiş, deneyim yaşamış kadın bile ilişkiden tedirgin oluyor. Hanımlar, korkularınızın üzerine gidin, boş yere kendinizi yormayın.

BÖYLE SORU YOK! 

Cesaret edemiyorum 

18 yaşındayım, ilişkiye girmek istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP 

Değerli okurum, aklıma gelen yolları araştırdım. Hayat kadınlarıyla ilişkinin yoluna barikat koyup kapattım. Genç kızların ailelerinin de nabzını yokladım, vallahi canımı zor kurtardım!!! O yola da moloz döktürdüm. Komşu dul teyzeler, ablalar falan daha düşünürken çaldığım kapıyı Süpermen gibi iki adam açtı!!! Yanlış kapıyı çaldım diye uzaklaştım. Birini bulur gibi oldum. Beni yurt dışı seyahatlerine götürebilir mi dedi. Daha tedavüle çıkmamış para gibisin!!! 3 yıl beklemeli, sonra uygun birini seçmelisin.

Kocam beni reddediyor

34 yaşında kadınım, kocam da 37 yaşında. 3 yıllık evliyiz. Çok hareketli seks hayatımız vardı. Ama 1 yıldır kocam beni reddediyor, neden?

CEVAP 

Çünkü sevgili okurum bıktı, yoruldu. Gönlünde taze çiçekler açarken senin orkide olan çiçeğin soldu, birinci neden bu. İkincisi; bu konuda psikolojik yapısı devama değil, havaya ve havalıya programlanmış. Ne edersin? Erkek milleti demişler adına, kimi hedefe ulaşıncaya, kimi de ölünceye kadar bağlanır kadına. Bir de bu işin vitrini vardır. O da kadının ustalığı ve zanaatıdır. Kısaca evliliğe karar vermek ne kadar kolaysa devamını getirmek de o kadar zordur. Kolay gelsin, çocuk yoksa gidişat biraz seni düşündürsün.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erkeğin korkulu rüyası 21 Temmuz 2017 | 2.777 Okunma Acı kadını zorluyor 20 Temmuz 2017 | 1.889 Okunma Pastadan eşit dilimler... 19 Temmuz 2017 | 766 Okunma Korkuya son verin 18 Temmuz 2017 | 824 Okunma Zevk vermez oluyor... 17 Temmuz 2017 | 2.037 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar