Yine savaşın eşiğindeyiz

Haliç Kongre Merkezi'nde Kızılay'ın düzenlediği iftar yemeğinde "Suriye’nin kuzeyinde bir devlet kurulmasına müsaade etmeyeceğiz" diyen Erdoğan da çok iyi bilmektedir ki, adım adım bu devlet inşa ediliyor.Yahudi...

Haliç Kongre Merkezi'nde Kızılay'ın düzenlediği iftar yemeğinde "Suriye’nin kuzeyinde bir devlet kurulmasına müsaade etmeyeceğiz" diyen Erdoğan da çok iyi bilmektedir ki, adım adım bu devlet inşa ediliyor.
Yahudi asıllı bir kişinin kurduğu ve ABD'nin desteklediği IŞİD terör örgütünün İslam'la alakası olmadığı ortadadır. IŞİD'in Suriye'nin Türkiye hattında çok yeri ele geçirdiği ve bu yerleri bir süre sonra Barzani'ye teslim ettiği düşünüldüğünde, sınır ötemizde önce bir Kürt devleti, nihayetinde ise Büyük İsrail komşumuz olacaktır.
Dört saç ayağından bahsedilerek kurulacak Arz-ı Mev'ud hayalinde Irak, İran, Suriye ve Türkiye'den toprak alınması hedeflenmiştir. Ülkemiz, gizlenmeyen Büyük İsrail planında maalesef devletin kurulmasında aktif rol oynamaktadır.
AKP Kongresi'nde “Türkiye seninle gurur duyuyor" nidalarıyla karşılanan Barzani'nin askerlerinin topraklarımızdan otobüslerle geçirildiği pek çok gazetemizde haber yapılmıştı.
Batılı basın organlarınca El Kaide'ye, IŞİD'e giden insan ve mühimmat takviyesinin Türkiye'den geçişine müsaade edildiği yazılmış ve yalanlanmamıştır.
Hatta sınıra yakın illerde yer alan hastanelerde Suriye'de savaşan yaralı muhaliflerin tedavi edildiği bölgeden gelen haberler arasındadır.
Bu ortamda yetkililerin "Devlet kurulmasına müsaade etmeyiz" demesinin hiçbir hükmü yoktur.
Zira hukuki bir sebebin olmadığı bir Suriye savaşı, sadece sınırı ele geçirecek olan PYD'nin ihtiyacı olan koridoru tamamlayacaktır.
İşin bir de anayasayı ihlal eden hukuki boyutu vardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 09 Ekim 2017 | 567 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 07 Ekim 2017 | 495 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 30 Eylül 2017 | 451 Okunma İmam Hüseyin 28 Eylül 2017 | 299 Okunma İmam Hüseyin kimdir? 27 Eylül 2017 | 654 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar