Yine bizden intihaller

Siyaset sahnesinde 13 yıldır olan bizler ilk defa yazılı ve görsel basının gündemindeyiz.Bunda sosyal medyanın bize olan teveccühünün etkisi elbette büyük... Bugüne kadar projelerimizden tek satır bahsetmeyen medya...

Siyaset sahnesinde 13 yıldır olan bizler ilk defa yazılı ve görsel basının gündemindeyiz.
Bunda sosyal medyanın bize olan teveccühünün etkisi elbette büyük...
Bugüne kadar projelerimizden tek satır bahsetmeyen medya, şimdi her partinin vaatlerinde yer alan bizden intihalleri bize gerek kalmadan kendileri yazıyor.
CHP’nin, HDP’nin açıklanan seçim bildirgelerinden sonra şimdi de MHP için aynı eleştiriler yapılıyor.
Şunun altını ısrarla çizelim: BTP seçim vaadi yapmamakta, Milli Ekonomi Modeli’nin gereği olan projelerini anlatmaktadır.
Bizim projelerimizle şekillenen seçim sürecinde diğerlerinin vaat diye halka sıraladıklarını vermelerine imkân bulunmamaktadır.
Zira diğer partilerin kaynakları; zamlar, vergiler ve cezalardır. Vergi performansını arttırarak ya da zam yaparak vatandaşa para vermek için kaynak oluşturmak, kaşıkla verilenin kepçeyle alınmasıdır.
Biz ise halka arz ettiklerimizin de ötesinde kaynaklarla geliyoruz.
Yer altı kaynaklarımızı devreye koyacağız. 3 katrilyon dolarlık maden rezervimiz, işlendiğinde bir o kadar daha değerlenerek milletimizin her ihtiyacına yetecek bir kaynağa dönüşecektir.
Gelişmiş ülkelerin tükettiği maden rezervlerine karşılık bizde işlenmemiş bir hazine duruyor.
Bu hazine, maden ruhsatı adı altında yabancılara peşkeş çekiliyor.
Rio Tinto, Normandy, El Dorado Gold, Anatolia Minerals, BHP Madencilik, Knauf, Geomar, Omya, Yamas, Tüprag, Koza Grubu, Çalık Grubu madenlerimizi işleten şirketler.
Biz milletin hakkını millete vereceğiz. Bu şirketlerin elinden madenlerimizi geri alacağız.
Yalnız enerji girdilerimize bir bakınız:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 09 Ekim 2017 | 567 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 07 Ekim 2017 | 495 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 30 Eylül 2017 | 451 Okunma İmam Hüseyin 28 Eylül 2017 | 299 Okunma İmam Hüseyin kimdir? 27 Eylül 2017 | 654 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar