Türkiye-Savaş-Rusya

7 Haziran seçimlerinin üzerinden 3 hafta geçmesine rağmen koalisyon konusu netlik kazanamıyor.Bu belirsizlik içinde Ak Partisi, tek başına iktidar havasında söylemlerine ve icraatlarına devam ediyor. Türkiye’yi nedensiz bir...

7 Haziran seçimlerinin üzerinden 3 hafta geçmesine rağmen koalisyon konusu netlik kazanamıyor.
Bu belirsizlik içinde Ak Partisi, tek başına iktidar havasında söylemlerine ve icraatlarına devam ediyor.
Türkiye’yi nedensiz bir savaşa sokmaya uğraşan ancak Rusya’nın Suriye’ye olan desteği ile geri çekilen ülkemizdeki irade yine savaş peşinde.
Bu savaş tamtamlarını tekrar seçime girme yatırımı olarak değerlendiriyoruz.
Ak Partisi, 2002’deki genel seçimlerde yüzde 34.28 ile tek başına iktidar olmuşken, bu seçimden yüzde 40.8 almasına rağmen koalisyon dışında bile kalabilir.
Eğer CHP’nin dillendirdiği CHP-MHP-HDP aralarında anlaşsaydı, AKP’siz bir hükümetimiz olabilirdi.
13 yıldır tek başına iktidar olan Ak Partisi, iç ve dış politikadaki kararlarında; özellikle yolsuzluk, rüşvet iddiaları karşısındaki tutumuyla halkın nezdinde kredisini bitirmiştir.
Seçim akşamından beri ‘erken seçim’in konuşulması da bu sebepledir.
AKP 13 yılda, iç politikada, dış siyasette, ekonomide, inancımız üzerinde çok ciddi tahribatlara imza atmış ve vebalinden çekinmektedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 09 Ekim 2017 | 567 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 07 Ekim 2017 | 495 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 30 Eylül 2017 | 451 Okunma İmam Hüseyin 28 Eylül 2017 | 299 Okunma İmam Hüseyin kimdir? 27 Eylül 2017 | 654 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar