CHP’de sizi görmek istiyoruz diyorlar ama…

Afyon’da gerçekleştirdiğimiz İcmal Gençlik Kampı’nda Atatürk hakkındaki açıklamalarımıza müthiş geri dönüşler aldık, almaya da devam ediyoruz.Dedelerinin Atatürk ile namaz...

Afyon’da gerçekleştirdiğimiz İcmal Gençlik Kampı’nda Atatürk hakkındaki açıklamalarımıza müthiş geri dönüşler aldık, almaya da devam ediyoruz.
Dedelerinin Atatürk ile namaz kıldığını anlatan, O’nun Bektaşi ve Ehl-i Beyt olduğunu biz de biliyoruz diye mesaj yazan ve en önemlisi Gazi Mustafa Kemal’in dindar bir kimlik olduğunu dile getirmemizden duydukları sevinci ve teşekkürü ileten milletime şükranlarımı sunarım.
Gelen mesajlarda CHP’nin Atatürk’ün partisi olması nedeniyle, Atatürk’e bir CHP’liden önde sahip çıkan bizlerin de bu partide yer alması konusunda temennilere de sıkça rastlıyoruz.
Elbette gönül isterdi diyerek başlayalım. Ancak biz Ata’nın mirası içinde, O’nun ve değerlerinin savunuculuğunu yapmak konusunda elimizden geleni yaptık.
Ancak uzatılan el havada kalmıştır.
Üç sefer kendileri, “beraber olacağız “şeklinde beyanda bulundukları halde seçime sayılı günler kala bizi adeta yok kabul etmiştir.
Sayın Kılıçdaroğlu ilk olarak, Meltem televizyonunda şahsımı ziyaret etmiş, sosyal medyada da bulabileceğiniz bu görüşmede kendilerine, “Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk’ün partisidir. Olması gereken görüşler hala tam manasıyla ifade edilmemektedir” dediğimde “bundan sonra beraber olacağız ve bunları beraberce gündem edeceğiz” şeklinde cevap vermişlerdi.
Ziyaretten hemen sonra oğlum Hüseyin Baş’ın düğününe katıldılar; yine “beraber olacağız” mesajı verildi.
Bunlar, ben teklif etmeden CHP Genel Başkanı’nın söylediği sözlerdi.
Üçüncü buluşmamız partide gerçekleşmiş, burada da “görüşleriniz ayakları yere basan, sağlam görüşler. Bunları Türkiye’nin ve iktidarın gündemine taşıyacağız” diyerek son noktayı koymuşlardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 09 Ekim 2017 | 567 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 07 Ekim 2017 | 494 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 30 Eylül 2017 | 451 Okunma İmam Hüseyin 28 Eylül 2017 | 298 Okunma İmam Hüseyin kimdir? 27 Eylül 2017 | 654 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar