Çanakkale'de hangi barış

Dış politikada kırmızı çizgilerini kaldıran hükümet, şimdi de kan dökerek kazandığımız büyük zaferlerin kutlama törenlerini değiştiriyor. Türkiye Barış Zirvesi’ne...

Dış politikada kırmızı çizgilerini kaldıran hükümet, şimdi de kan dökerek kazandığımız büyük zaferlerin kutlama törenlerini değiştiriyor.

Türkiye Barış Zirvesi’ne hazırlanıyor.

Şu ana kadar Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı etkinliklerine ve Barış Zirvesi’ne 24 devlet başkanı, 8 başbakan ve 30 bakan katılacaklarını bildirdi.

Bir asır önce ülkemizi işgal için deniz aşırı memleketlerden gelerek aylarca savaşanları devlet törenleri ile karşılayıp o zaferi anacağız.

Anma törenlerinden önce Barış Zirvesi düzenleyeceğiz. İngiltere Prensi Charles ve oğlu Prens Harry’in de katılımcılar arasında yer alacağı törenlerde herhalde İngilizlerin yüzyıllardır değişmeyen İslam karşıtı siyasetini konuşacaklar. Türk devlet adamları şunu çok iyi anlamalılar ki, savaşların ana nedeni inançlardır. Batılı ülkelerde inanç farkı bir kenara bırakılarak siyaset belirlenmez.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 09 Ekim 2017 | 567 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 07 Ekim 2017 | 495 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 30 Eylül 2017 | 451 Okunma İmam Hüseyin 28 Eylül 2017 | 299 Okunma İmam Hüseyin kimdir? 27 Eylül 2017 | 654 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar