Bu karar sizin eseriniz

Seçim sathında 5 bin TL asgari ücret vereceğimizi projelendirdiğimizde bunun kaynağı olarak madenlerimizi göstermiştik. Dünyanın en zengin maden rezervlerine sahip ülkelerinden biri olan Türkiye coğrafyasındaki madenleri...

Seçim sathında 5 bin TL asgari ücret vereceğimizi projelendirdiğimizde bunun kaynağı olarak madenlerimizi göstermiştik.
Dünyanın en zengin maden rezervlerine sahip ülkelerinden biri olan Türkiye coğrafyasındaki madenleri mahkeme kararıyla tespit ettirdikten sonra bunların karşılığında parayı senyorajı genişleterek devreye koyacağımızı da mitinglerimizde anlatmıştık.
Altın rezervi bakımından Güney Afrika’dan sonra ikinci sırada yer alan ülkemizde gizlenen bu rezervler hakkında yeni bilgilere ulaşıldı.
Seçimden kısa bir süre sonra Antalya’da Maden İşleri Genel Müdürlüğü’nün analiz raporlarına göre, bir tonda 10 gram altına ulaşılmıştır.
Uşe madencilik firmasının maden arama ruhsatı sahibi olduğu bu yerde demir, altın ve gümüş içeren rezervin 11 milyon 250 bin ton olduğu ifade edilmiştir.
Bu örnek, maden konusunda hiç adı geçmeyen Antalya’nın hali…
Dünyanın en zengin bor madenlerine sahip ülke Türkiye…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 09 Ekim 2017 | 567 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 07 Ekim 2017 | 495 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 30 Eylül 2017 | 451 Okunma İmam Hüseyin 28 Eylül 2017 | 299 Okunma İmam Hüseyin kimdir? 27 Eylül 2017 | 654 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar