Apo’yu paşa yapalım mı?

Öncelikli şunu söyleyelim: Dolaylı da olsa PKK’nın ekmeğine yağ süren ve 1300 akademisyenin imza attığı bildiri yanlıştı ve devleti açıkça kıyım yapmakla suçlayan ifadeler...

Öncelikli şunu söyleyelim: Dolaylı da olsa PKK’nın ekmeğine yağ süren ve 1300 akademisyenin imza attığı bildiri yanlıştı ve devleti açıkça kıyım yapmakla suçlayan ifadeler büyük bir cinayetti ve kınanması gerekir.
Ama şunu da belirtelim ki o bildiriye imza atanların da birçoğu ne yazıldığını okumadan imza attılar. “Güneydoğu’da akan dursun” bağlamında safiyane düşüncelerle imza atanlar da oldu, ihanetlerini tescillemek için imza atanlar da oldu.
Bu kadar büyütülmesi gereken ve ülkenin her tarafından Cumhuriyet savcılarının harekete geçmesi gereken bir olay olarak düşünmüyorum imza olayını.
Hele hele katıksız bir devlet ve millet aşığı kesilen, katıksız bir PKK düşmanı politikalar “uygulamaya başlayan” AKP’nin tavrını görünce ‘vay be bu ne perhiz bu ne lahana turşusu’ diye soruyorum.
Amma velakin duyan yok!
Bugünün APO düşmanı, PKK düşmanı, bildiri düşmanı kesilen AKP’lilere sesleniyorum.
Yahu birkaç yıl evvel PKK sorununun çözümü için “APO’yu paşa yapalım, olsun bitsin” gibi bir aşağılık öneri sunarak terörü bitirmeyi hedefleyen Mümtazer Türköne için ne yaptınız?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 09 Ekim 2017 | 567 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 07 Ekim 2017 | 495 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 30 Eylül 2017 | 451 Okunma İmam Hüseyin 28 Eylül 2017 | 299 Okunma İmam Hüseyin kimdir? 27 Eylül 2017 | 654 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar