Atatürk vatandır

Bayram arefesinde geniş bir katılımla gerçekleştirdiğimiz “Atatürk Vatandır” konulu sempozyumumuzun Türkiye’deki yanlışların düzeltilmesinde bir dönüm noktası olmasını diliyorum. İl...

Bayram arefesinde geniş bir katılımla gerçekleştirdiğimiz “Atatürk Vatandır” konulu sempozyumumuzun Türkiye’deki yanlışların düzeltilmesinde bir dönüm noktası olmasını diliyorum.

İl il gezerek devam edeceğimiz bu sempozyumlar serisinin tertipleneceği her ilde, en az Trabzon ayağı kadar kalabalık olacağına inanıyorum.

Mustafa Kemal’in Atatürk olarak Türk milletinin gönlüne yerleştiği büyük bir tarihi, düşünülmemiş yönleri ile anlatıyoruz.

Bir manada ezberleri bozuyoruz.

İnsanımızın en büyük hatası dinlediklerini araştırmamak belki de…

Yoksa Ehl-i Beyt soyundan gelen Mustafa Kemal Atatürk’e kimse “babası belli olmayan” sıfatını dedirtmezdi herhalde…

İşin içine girdikçe, Atatürk’e dil uzatılmasının iki yönünü görüyoruz.

Birincisi, Sabiha Gökçen’in anılarından elde ettiğimiz bilgilere göre, henüz Gazi hayatta iken ona ‘dinsizdir’ denilmeye başlanmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 09 Ekim 2017 | 565 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 07 Ekim 2017 | 492 Okunma İmam Hüseyin ve Kerbela vahşeti 30 Eylül 2017 | 450 Okunma İmam Hüseyin 28 Eylül 2017 | 298 Okunma İmam Hüseyin kimdir? 27 Eylül 2017 | 654 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar