Şimdi CHP düşünsün!

Seçim sonuçlarının hemen ardından AK Parti'ye yakın duran ama tavırlarıyla AK Partililer'i bile rahatsız eden bazı isimlerde gözle görülür bir dönüş/üm yaşandı.Bunlardan biri daha seçim...

Seçim sonuçlarının hemen ardından AK Parti'ye yakın duran ama tavırlarıyla AK Partililer'i bile rahatsız eden bazı isimlerde gözle görülür bir dönüş/üm yaşandı.

Bunlardan biri daha seçim gecesi rotayı kıran Ömer Turan'dı.

Geçen gün de Nihat Doğan'dan "AK Parti'ye küstüm, oynamıyorum" tarzında bir açıklama geldi. 

Hatta "Devrim önce kendi evlatlarını yemeye başlar. Sen kendi evladını yedirirsen bir tane kim olduğu, ne olduğu ve nereden geldiği belli olmayan bir ucubeye, seni yerlerken de kusura bakmayacaksın” diyerek çıtayı baya yükseltti.

Valla AK Partililer Ömer Turan, Nihat Doğan gibi isimlerin bu dönüş/ümlerinden o kadar memnun ki "darısı diğerlerinin başına" diye dua ediyorlar.

Velhasılı; şimdi CHP düşünsün!


HERKES ŞİKAYETÇİ MADEM...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başak Demirtaş'a yapılanı kınayan ezikler! 16 Haziran 2020 | 10.862 Okunma Fatih Altaylı'dan Cüneyt Özdemir'e ne değişti? 29 Mayıs 2020 | 10.510 Okunma Çocuklarınızın ekran bağımlılığı arttı mı? 18 Mayıs 2020 | 2.687 Okunma Sevda Noyan olayı ve muhafazakar dönüşüm! 11 Mayıs 2020 | 8.532 Okunma Dayatmacı, Baskıcı ve Faşist 29 Nisan 2020 | 5.581 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar