Kimse kusura bakmasın...

Ekrem İmamoğlu'na bu galibiyeti Cumhur İttifakı altın tepside sundu. Ne zaman ki seçimlerin yenilenmesini talep ettiler, o gün bu iş bitmişti.YSK'nın seçimleri yenileme kararının ardından bu köşeden; "YSK...

Ekrem İmamoğlu'na bu galibiyeti Cumhur İttifakı altın tepside sundu. Ne zaman ki seçimlerin yenilenmesini talep ettiler, o gün bu iş bitmişti.

YSK'nın seçimleri yenileme kararının ardından bu köşeden; 
"YSK Ekrem İmamoğlu'nda eksik olan şeyi tamamladı. Artık İmamoğlu'nun da nur topu gibi bir mağduriyet hikayesi var. Tepe tepe kullansın ki bizim halkımız mağduru sever, mağdurdan yana tavır alır." demiş ve eklemiştim "Şayet Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran'a kadar olan süreci bu şekilde sürdürmeyi başarırsa yaratılan mağduriyet algısının etkisiyle birlikte seçimleri muhtemelen daha büyük bir farkla kazanacaktır. "

Nitekim öyle de oldu.

Kimse kusura bakmasın...

31 Mart seçimlerinden sonra Cumhur İttifakı'nın kullandığı ayrıştırıcı dilin ters teptiği bilinmesine ve açıktan söylenmesine rağmen 23 Haziran'a kadar olan süreçte Binali Yıldırım dışında kimse bu konuya dikkat etmedi. 

Aksine Ekrem İmamoğlu'nun üzerine daha fazla giderek mağduriyet fotoğrafının altını çizdikçe çizdiler. Kendi adayından çok rakip adayı konuşarak gündemden düşürmeyince aradaki farkın açılması kaçınılmaz oldu.

Kimse kusura bakmasın...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başak Demirtaş'a yapılanı kınayan ezikler! 16 Haziran 2020 | 10.860 Okunma Fatih Altaylı'dan Cüneyt Özdemir'e ne değişti? 29 Mayıs 2020 | 10.510 Okunma Çocuklarınızın ekran bağımlılığı arttı mı? 18 Mayıs 2020 | 2.686 Okunma Sevda Noyan olayı ve muhafazakar dönüşüm! 11 Mayıs 2020 | 8.528 Okunma Dayatmacı, Baskıcı ve Faşist 29 Nisan 2020 | 5.581 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar