EBA Tv ile Uzaktan Teneffüs

Sizlerin EBA TV deneyiminiz nasıl gidiyor bilmiyorum ama benimkini paylaşmak istiyorum. Baştan söyleyeyim biz ona "Uzaktan Eğitim" diyoruz ama bu baya bildiğin "Uzaktan Teneffüs" olmuş.

Koronalı günlerde birçok alışkanlığımızı değiştirmek zorunda kaldığımız bir gerçek. 

Bundan herkes gibi çocuklar da aldı nasibini ve "uzaktan eğitimle" hem çocuklar hem de veliler şimdiden tanışmış oldu. 

Baştan söyleyeyim biz ona "Uzaktan Eğitim" diyoruz ama bu baya bildiğin "Uzaktan Teneffüs" olmuş.

Bu kısma döneceğim, öncesinde şunu ifade etmek istiyorum; Bu eğitim şekli yeni nesil çocuklar için adaptasyonu çok kolay bir durum. Zaten çok fazla uyarana bir anda maruz kalmaya o kadar alışıklar ki televizyondan ya da tabletten ders dinlemek onlar için bebek oyuncağı. Burada iş biraz anne, babalara düşüyor.

Anne babaların kendi yetiştikleri geleneksel eğitim modelleri üzerinden yeni jenerasyonu ve yeni nesil eğitim modellerini algılamaya çalışmayı birazcık bırakması lazım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başak Demirtaş'a yapılanı kınayan ezikler! 16 Haziran 2020 | 10.860 Okunma Fatih Altaylı'dan Cüneyt Özdemir'e ne değişti? 29 Mayıs 2020 | 10.509 Okunma Çocuklarınızın ekran bağımlılığı arttı mı? 18 Mayıs 2020 | 2.686 Okunma Sevda Noyan olayı ve muhafazakar dönüşüm! 11 Mayıs 2020 | 8.528 Okunma Dayatmacı, Baskıcı ve Faşist 29 Nisan 2020 | 5.581 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar