Bu millet eğilmez!

Türkiye'yi bir gecede karanlığa gömmek isteyen hain eller, milletin birliği ve ferasetiyle kırıldı. Hayatımızın en uzun gecelerinden birini geçirdik 15 Temmuz'da. Ve yine 15 Temmuz'da bu millet yeni bir destan...


Türkiye'yi bir gecede karanlığa gömmek isteyen hain eller, milletin birliği ve ferasetiyle kırıldı. 

Hayatımızın en uzun gecelerinden birini geçirdik 15 Temmuz'da. 

Ve yine 15 Temmuz'da bu millet yeni bir destan yazdı. 

Darbe teşebbüsünde bulunan alçaklar (ki bunlara "asker" diyerek şerefli Türk ordusunun şerefli askerlerini incitmeyelim)sivillerin üzerine ateş açarak akıl almaz bir şekilde kendi halkını öldürdü. 

Sonrasında yaşananlar ise akıllara Erol Olçak'ın 2014'te AK Parti için çektiği "Millet Eğilmez Türkiye Yenilmez" reklam filmini getirdi. 

AK Parti'nin yıllarca reklam kampanyalarını yapan Erol Olçak ve 16 yaşındaki oğlu da 15 Temmuz gecesi bu kalkışmada hayatını kaybedenler arasında. Onlar tarihe demokrasi şehidi geçtiler. 

Onun için zaten anlamlı olan bu reklam filminin şimdi daha büyük bir anlamı var. 

Reklam filminde Türk bayrağını indirmek isteyen karanlı bir elin müdahalesi ve ardından milyonların koşarak, birbirine omuz vererek bayrağını yeniden dalgalandırması anlatılıyordu. 

Fonda ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstiklal Marşı'nın bir kısmını okuyor. 

İşte tam da bu reklam filminde olduğu gibi, o karanlık gecede ne zaman ki Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında milleti demokrasiye ve iradesine sahip çıkmaya çağırdı o dakikadan itibaren millet akın akın sokaklara çıktı. 

Bayrağını kapan bu darbe teşebbüsüne karşı durmak için sokaklara koştu. 

Tankın üzerine çıkan, önüne yatan, kendini milli irade için siper eden siviller tam bir demokrasi tarihi yazdı o gece. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başak Demirtaş'a yapılanı kınayan ezikler! 16 Haziran 2020 | 10.862 Okunma Fatih Altaylı'dan Cüneyt Özdemir'e ne değişti? 29 Mayıs 2020 | 10.510 Okunma Çocuklarınızın ekran bağımlılığı arttı mı? 18 Mayıs 2020 | 2.687 Okunma Sevda Noyan olayı ve muhafazakar dönüşüm! 11 Mayıs 2020 | 8.532 Okunma Dayatmacı, Baskıcı ve Faşist 29 Nisan 2020 | 5.581 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar