Batsın sizin haberciliğiniz!

Medyanın bu konularda ne kadar iki yüzlü olduğunu biliyoruz zaten. Ama bu kadar da gözümüze sokmayın be kardeşim!

Emine Bulut olayının ardından günlerdir televizyonlarda kadınlara yönelik şiddetle ilgili haberler, yayınlar falan yapılıyor. 

Medya olarak ne kadar da duyarlıyız değil mi!

Yalan... Hepsi boş lakırtı.

Niye biliyor musunuz? 

Kadına yönelik şiddete, tacize karşı en hassas olduğumuz dönemde tuttu Kanal D haber, İrem Derici'nin sapığıyla röportaj yaptı. 

Peşini saplantılı bir şekilde bırakmayan "hayranı"nın tacizlerinden bıkan ve gerçekten korktuğunu ifade eden İrem Derici şikayetçi olmuş bu adamdan. 
İfadesini alıp serbest bırakmışlar. 

Kanal D de çok büyük haber yakalamış gibi, gidip adama mikrofon uzatmış. Onunla da kalmamış "burası İrem Derici'nin apartmanı" diyerek bayaa açık adres vermiş. 

Neyin kafası bu anlamak mümkün değil. 

Daha da beteri var! Haberde kullanılan görsel...

İşte bu medyanın kadına yönelik şiddet ve tacize bakış açısını aleni göstergesi. Bir yanda tacizciyle yapılan röportaj verilirken bir yanda da İrem Derici'nin kırmızı dekolteli bir elbiseyle fotoğrafı var. Benzer kırmızı elbiseli bir fotoğrafı Sabah gazetesi de kullanmış haberinde. 

Fotoğrafa bakınca "kadın da çok davetkarmış canım" dedirtecek bir imaj oluşturulmuş resmen. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başak Demirtaş'a yapılanı kınayan ezikler! 16 Haziran 2020 | 10.862 Okunma Fatih Altaylı'dan Cüneyt Özdemir'e ne değişti? 29 Mayıs 2020 | 10.510 Okunma Çocuklarınızın ekran bağımlılığı arttı mı? 18 Mayıs 2020 | 2.687 Okunma Sevda Noyan olayı ve muhafazakar dönüşüm! 11 Mayıs 2020 | 8.532 Okunma Dayatmacı, Baskıcı ve Faşist 29 Nisan 2020 | 5.581 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar