Basına kapalı S-400 toplantısı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta sonu gazete ve televizyon kanallarının genel yayın yönetmenleri, bazı yazar ve akademisyenlerle bir araya geldi. Toplantının tek bir konusu vardı: S-400

Toplantı gazetecilerle yapıldı ama kameralar kapalıydı. Dolayısıyla bu durumun "basınla yapılan basına kapalı toplantı" şeklinde yorumlanmasına neden oldu. Ama asıl dikkat çeken muhalif medyanın toplantıya çağırılmamasıydı.

Fox Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Twitter'dan bu durumla ilgili "Ne yani ,Sayın Cumhurbaşkanı’nın ve kurmaylarının S-400’lerle ilgili görüşünü, kameralara kapalı toplantıya davet edilmeyen @FOXhaber diğer kanallara sorup mu haber yapacak?Ha bu mesajları izleyicinin büyük çoğunluğunun duymasına gerek yok diyorsanız o başka!" diyerek isyan etti.

Doğan Şentürk haksız sayılmaz.

Fox Haber ülkenin en çok izlenen ana haber programı. Toplantının konusu ise şu anda ülkeyi en çok ilgilendiren S-400 meselesi yani milli bir mesele.

Yeri geldiğinde milli meselelerde medyadan, iktidar yanlısı ya da muhalif demeden milli bir duruş bekleniyorsa böyle kritik meselelerin basınla paylaşıldığı toplantılarda da medyayı iktidar yanlısı-muhalif diye ayırmak ne kadar doğru bir strateji acaba?


PUCCA CEZA ALIRKEN...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başak Demirtaş'a yapılanı kınayan ezikler! 16 Haziran 2020 | 10.860 Okunma Fatih Altaylı'dan Cüneyt Özdemir'e ne değişti? 29 Mayıs 2020 | 10.509 Okunma Çocuklarınızın ekran bağımlılığı arttı mı? 18 Mayıs 2020 | 2.686 Okunma Sevda Noyan olayı ve muhafazakar dönüşüm! 11 Mayıs 2020 | 8.528 Okunma Dayatmacı, Baskıcı ve Faşist 29 Nisan 2020 | 5.581 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar