Gündelik hayat notları: Ciddi olamazsınız!..

Ev kadınları, üniversiteli genç kızlar, emekliler açmışlar televizyonu, çıt çıkarmadan astrologların 2020 yorumlarını izliyorlar. "Kariyer" ve "yatırım" kavramları havada uçuşuyor.

Belli ki astrologlar bunlardan bahsetmeyi çok seviyor. Emekli beyefendi "Yeni yılda kariyerinin patlama yapacağını", üniversiteli genç kız ise "İlk üç ay yatırım planlarını ertelemesi gerektiğini" öğreniyor falan... Çok matrak! Tabii böylece bizim astrologların lapacılığını da idrak ediyoruz. New York'ta, Londra'da kariyer hırsıyla kavrulan profesyonellere hizmet veren astrologların yazdıklarını tercüme edip gündüz kuşağı TV programı diliyle köpürttün mü, tamamdır.

***

Ciddiye aldığımız matraklıklar bitmek bilmiyor... Mehmet Öz'ün "kahvaltı yasaklanmalı" tezine şiddetle karşı çıkan bir uzman doğru kahvaltıyı şöyle anlattı medyaya: "Tam tahıllı bir dilim ekmek, az yağlı çökelek, bir tatlı kaşığı bal ya da pekmez..."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bugünün yaraları geleceğin planları 19 Mart 2024 | 106 Okunma Pandeminin başlangıcına dönüp bakmak 18 Mart 2024 | 245 Okunma Tam şimdi... 17 Mart 2024 | 135 Okunma Haftanın notları: Bunlarla oyalanamam! 16 Mart 2024 | 79 Okunma Dünya artık dönemiyor 15 Mart 2024 | 209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar