Gülünecek bir şey yok!

Defalarca yazdım... Gülüp eğlenmeyin... Bu bir "uyutma oyunu" diye... Daha kaç kez yazıp çizeceğim bilemiyorum...Kılıçdaroğlu'nun sürçmeleriyle, çarklarıyla, tuhaflıklarına bakıp eğlenmek, onu on yıl önce...

Defalarca yazdım...

Gülüp eğlenmeyin...

Bu bir "uyutma oyunu" diye...

Daha kaç kez yazıp çizeceğim bilemiyorum...

Kılıçdaroğlu'nun sürçmeleriyle, çarklarıyla, tuhaflıklarına bakıp eğlenmek, onu on yıl önce CHP'nin başına getirip bugün de yönlendiren odakların oyununa gelmektir.

Geçen gün Melih (Altınok) de soruyordu: "Ne dersiniz? Biz Kemal Bey'in skeçlerine Levent Kırca karakterlerini izler gibi gülerken o da bizimle, seçmenleriyle kafa buluyor olabilir mi?"

***

Tamam! Pandeminin başlangıcından bu yana Kemal Bey'in tuhaflıkları iyice arttı, doğru!

Ama onlara bakarken, "Demirtaş bu iddianameleri madalya olarak takacak" sözündeki kritik mesajı kaçırıyoruz mesela...

Kahvehaneler hakkında söylediklerine gülerken, "Ana muhalefetin lideri nasıl olur da Yunanistan'la aramızdaki gerilim hakkında günler boyu dişe dokunur tek laf etmez, nasıl olur da Akdeniz'deki gelişmeler için ciddi bir politika geliştirmez?" diye sormayı unutuyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu ‘ego’larla nereye? 23 Nisan 2024 | 130 Okunma Aynada kendimize bakmaya sıra gelecek mi? 22 Nisan 2024 | 366 Okunma Geçiştirilen geçmiş ve gelecek 19 Nisan 2024 | 124 Okunma Tam o noktadan başlayın! 18 Nisan 2024 | 320 Okunma Sahnedeki denge bozulur mu? 16 Nisan 2024 | 205 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar