Y.Zelanda katiline bak bakalım, beka meselesi var mıymış Abidin?

“Biz unutsak da unutmuyorlar” başlığı vardı dün Yeni Şafak’ın 9’ncu sayfasında. Biz unutsak da onlar unutmuyor.Dünyanın bir ucunda, “Özgürlükler ve fırsatlar ülkesi” olarak bilinen...

Biz unutsak da unutmuyorlar” başlığı vardı dün Yeni Şafak’ın 9’ncu sayfasında. Biz unutsak da onlar unutmuyor.

Dünyanın bir ucunda, “Özgürlükler ve fırsatlar ülkesi” olarak bilinen Yeni Zelanda’da bir İslam düşmanı Cuma saatinde camide 49 Müslüman’ı katletti. Onlarca yaralı var. Katilin silahlarında kullandığı, isim ve semboller ve internette yayınladığı metin “Biz unutsak da onların unutmadığına” en canlı kanıt.

KÜLLERE ÜFLENDİ, ALTINDAKİ KIZIL KÖZ KOR ATEŞE DÖNDÜ HABERİNİZ VAR MI?

Bizi yendikleri günden bu yana… Gerilettikleri günden bu yana… Geçmişimizi unutturmak için her türlü enstrümanı kullandılar. Eğitim sistemimizi kullandılar, sözde aydınları kullandılar, batıya öykünen zümreleri kullandılar. Geçmişimiz unutturdular.

Hatta geçmişimizi yanlış bellettiler. Ve geçmişimizden utanmamızı istediler. Utandırdılar da..! Kendinden utanan, geçmişinden utanan, ceddinden utanan nesiller yetişti bu memlekette ne yazık ki!

Birçok gerçek. Muhteşem bir geçmiş. Dopdolu iftihar vesilesi bir tarih küllendirildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar