YSK süreci devam ederken zihin tazelemek

Kanunsuz işlem yaptılar. Hukukun etrafından dolandılar. Organize işlere bulaştılar. Organize kirliliğe imza attılar. Seçimi murdar ettiler. Sahte seçmenden tutun da “kısıtlı seçmenlere oy...

Kanunsuz işlem yaptılar. Hukukun etrafından dolandılar. Organize işlere bulaştılar. Organize kirliliğe imza attılar. Seçimi murdar ettiler. Sahte seçmenden tutun da “kısıtlı seçmenlere oy kullandırmaya” kadar her türlü melanetin içinde yer aldılar. Sonra da mazbatayı alıp gevrek gevrek güldüler.

Ne diyelim? Hayrını görsünler!

Lakin henüz bitmedi! Yüksek Seçim Kurulu (YSK) süreci işliyor. YSK birkaç gün içerisinde İstanbul ile ilgili nihai kararını verecek.

ALİ CENGİZ OYUNU, ORGANİZE KÖTÜLÜĞÜN YOLU

Yazıyı yazdığım saatlerde YSK, Ak Parti’nin Büyükçekmece ve İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleriyle ilgili olağanüstü başvurusunu görüşmek üzere toplandı. Karar ne zaman çıkar bilemiyoruz.

Ne var ki YSK’dan hangi karar çıkarsa çıksın, 31 Mart seçimlerinin özellikle İstanbul ayağındaki şaibe ortadan kalkmayacaktır. YSK’nın seçimlerin yenilenmesi ya da bu haliyle onayı tartışmaları bitirmeyecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 551 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 473 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 680 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 401 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 583 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar