Yeni Meclis Başkanı kim olacak sorusunun etrafında dolaşırken kekremsilikler

HATAYAk Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ile Antakya’da sayıları bir elin parmaklarını geçmeyen restore edilmiş konaklardan birinde oturuyoruz. Konu konuyu açıyor. Gazeteci arkadaşlardan biri kırık bir cümle...

HATAY

Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ile Antakya’da sayıları bir elin parmaklarını geçmeyen restore edilmiş konaklardan birinde oturuyoruz. Konu konuyu açıyor. Gazeteci arkadaşlardan biri kırık bir cümle ile soruyu patlatıyor: “Efendim tam da Meclis Başkanlığı’na isminizin geçtiği günlerde bir arsa meselesiyle gündeme geldiniz. Nedir işin aslı?”

Numan Bey gülüyor. Arkasına yaslanıyor ve söze FETÖ’cü alçakların 17/25 Aralık sürecinde montaj görüntü ile şahsına saldırdığı günü anlatarak başlıyor. “O ahlaksız montaj görüntü servis edildiğinde” diyor… Sonra sol yanında oturan eşi Sevgi Hanım’a dönüyor, “Sevgi Hanım’a da o gün dedim. Rahat ol. Bak ben buradayım. Kendimizden şüphemiz yok, elhamdülillah dedim” diyor. Ve ekliyor: “Nitekim birkaç saat sonra görüntülerin bir Arap ülkesinde çekilmiş bir filmden alıntı olduğu ortaya çıktı.”

Soruyu soran arkadaşımız, arsa meselesine geri dönülsün diye, “Peki ya şimdi” diyor. Numan Bey devam ediyor: “Bu arsa meselesi şudur: 10 yaşlarında idim. Selametköy’de Milli Gazete’nin dağıttığı arsalardan biridir; tarih 1976. Nerede olduğunu bile bilmem. Allaha şükür tutmadı.”

Babasından bir tarlanın bin 200 metrekaresi miras olarak kalmış Numan Bey’e. Ve tam da yeni bir Meclis Başkanı seçilecekken ismi arsa üzerinden tartışmaya açılıyor. İlginç öyle değil mi? Hem de “kupon arsa” yalanıyla.

Bir ara gazetecilerden biri kısık sesle, “Böyle bir bilgiye kim sahip olabilir ki” diye mırıldanıyor. Arkasından da “Bu bilgi bugün neden servis ediliyor” diye ekliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar