Suriye’de kanın durması için susması gerekenler artık susmalı

“İdlip’te final muharebesi olacak” diye yazdım burada. Hatta ısrar ettim. “Final yaklaşıyor. Çok kan akacak” diye de direttim. Yanıldım. Hamdolsun!Yanılmak beni hiç bu kadar mutlu etmemişti inanın....

“İdlip’te final muharebesi olacak” diye yazdım burada. Hatta ısrar ettim. “Final yaklaşıyor. Çok kan akacak” diye de direttim.

Yanıldım. Hamdolsun!

Yanılmak beni hiç bu kadar mutlu etmemişti inanın. Yanıldım ve şu anda çok mutluyum. Zira, bendeki bilgiler, sahadaki haber kaynaklarımın gözlemleri, tarafların şehvetli açıklamaları bir araya gelince , “İdlip’te final muharebesi olacak. Vatansızların başına da Afganistan/Pakistan sınırında ne geldiyse o gelecek” diye yazdım.

Yanıldım. Yanıldığım için çok mutluyum.

Türkiye ve Rusya, Soçi’de taraflara ağır yükümlülükler de getiren bir mutabakata imza koydu. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın inisiyatif aldığı İdlip sorununda Putin ikna edildi. Binlerce masum insanın hayatı kurtuldu.

Tarihi görüşme öncesinde hem sahada tarafların uzlaşmaması için elinden geleni yapanlar vardı, (Rejimin bombardımanı, terör gruplarının faaliyetleri) hem de Türkiye’nin masadan kalması için Türkiye içinde faaliyet gösteren bir takım “sureti haktan görünenler.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar