Süleyman Şah bir gece ansızın Karakozak’a geri dönerse…

Amerika ile Fırat’ın doğusunda atılan adımdan bu yana her vesile ile endişelerimizden bahsettik. Amerika’ya güvenilmeyeceğinin altını çizdik.Çünkü uzun vadeli Amerikan stratejisinin Ortadoğu’da...

Amerika ile Fırat’ın doğusunda atılan adımdan bu yana her vesile ile endişelerimizden bahsettik. Amerika’ya güvenilmeyeceğinin altını çizdik.

Çünkü uzun vadeli Amerikan stratejisinin Ortadoğu’da güçlü devletleri bir bir parçalamak olduğunu biliyorduk.

Amerikalılara güvenmiyoruz. Amerika’nın Suriye ve bölgemiz için tasavvur ettiği geleceği kabul etmiyoruz. Bölünmüş Suriye’nin kapısını açacak Amerikan politikalarının başımıza daha büyük dertler açmasını istemiyoruz.

FIRAT’IN DOĞUSU İÇİN GEREKİRSE AĞIR FATURA DA ÖDERİZ

Neredeyse son 10 yıldır Suriye krizinin tüm olumsuzluklarıyla mücadele ediyoruz. Örtülü şekilde Amerika ile koalisyon ortaklarıyla mücadele ediyoruz. “Dost ateşi” altındayız.

Bütün bu mücadelenin ekonomik ve sosyal faturası oldu. Ödediğimiz fatura oldukça kabarık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar