NATO, Ukrayna’yı yem yapıp Rusya’yı batırmayı hesaplarken, müttefiklerini hizaya çekmeye devam ediyor

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Hasan Öztürk’ün bugünkü (01.03.2022)’’ NATO, Ukrayna’yı yem yapıp Rusya’yı batırmayı hesaplarken, müttefiklerini hizaya çekmeye devam ediyor ‘’ başlıklı yazısı.

Türkiye, soğuk savaş döneminde NATO üyesi olmak için bedel ödedi. Acılar çekti.

NATO’ya dahil olduktan sonra Türkiye’de ne kadar anti-demokratik müdahale olmuşsa arkasında hep Batı ve NATO çıktı.

Bugün Ukrayna’da devam eden savaşta, Türkiye’nin dengeli politikası ne hikmetse içeride ve dışarıdaki NATO’cular tarafından sabote edilmek isteniyor.

Türkiye’nin hem Ukrayna’nın haksız yere işgaline karşı koyduğu ilkeli tavır, hem Rusya ile ilişkilerini sürdürme kararlılığı, kimilerince kabullenilemiyor.

Fırsat bulunsa, Türkiye ile Rusya’yı kafa kafaya tokuşturacaklar. NATO’cular her gün akıl almaz dezenformasyon ile kamuoyunu yönlendirmeye çalışıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar