Naftalinlenip çeyiz sandığında bekletilen cumhurbaşkanı adayı, sandıktan çıkar mı

Yaklaşık bir yıl önce 14 Mayıs 2017’de bu köşede “Naftalinlenip saklanan cumhurbaşkanı adayı” başlıklı bir yazı yazmıştım.Yazıda, SONAR Başkanı Hakan...

Yaklaşık bir yıl önce 14 Mayıs 2017’de bu köşede “Naftalinlenip saklanan cumhurbaşkanı adayı” başlıklı bir yazı yazmıştım.

Yazıda, SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı’nın CHP’nin cumhurbaşkanı adayıyla ilgili formülünü, şu cümleleriyle nakletmiştim:

“CHP’nin suyundan şerbetinden içmiş olmalı ama merkez sağa da hitap edebilmeli, milliyetçilere de hitap edebilmeli, Kürtler ile barışık olmalı… Bu isim İlhan Kesici’dir. Bu benim önerim. Böyle düşünen çok kişi var. Ayrıca bu benim düşüncem de değil anladığım kadarıyla bilmiyorum ama Kemal Bey’in kafasında da böyle bir model var!”

Aynı yazıda, İlhan Kesici için de şu ifadeleri kullanmıştım: “Süleyman Demirel’in kontenjanında CHP’ye milletvekili yaptırılmış ve naftalinlenip çeyiz sandığında korunup gözetilmiş birinden ne beklenebilir ki..!”

Bugün geldiğimiz noktada çatı adayı Abdullah Gül, denklem dışında kalınca Kılıçdaroğlu, naftalinlenip çeyiz sandığında bekletilen Kesici’yi sandıktan çıkarmak istiyor.

Peki, çeyiz sandığından çıkarılan Kesici, seçim sandığından çıkabilir mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar