Mavi Vatanımız’ın bir damlasını dahi vermemek için…

Vatan bizim haremi ismetimizdir. Her şey yolundayken ya da sıcak çatışmadan uzak anlarda en uç noktasından da olsa her konuda farklı düşünceleri söylemekte bir beis yok.

Ne var ki etraf yangın yerine dönmüşse… Ordu sefere çıkmışsa… Farklılıklarımızı bir kenara bırakmanın… Ortak değerler etrafında kenetlenmenin vakti gelmiş demektir.

Patırtının koptuğu anlarda, ortak paydamız “vatan, millet, bayrak” demek kadar değerli ne olabilir ki?

15 Temmuz 2016 gecesine kadar birçok konuda farklı düşünenler o gece haremi ismetimize, musallat olanlara karşı birleşti. Dindarı, muhafazakarı, milliyetçisi, vatanperveri, solcusu, sağcısı FETÖ’cü alçaklara karşı çıplak elleriyle direndi. Vatana sahip çıktı, bayrağı yere düşürmedi.

Hatırlıyorum bana gelen bir bilgiyi Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile de paylaşmıştım. O gece Kadıköy civarında bir aracın içinde bira içen bir iki genç, radyodan...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar